Trouwfilm

Breng die mooie dag in beeld

Het Team

Ons trouwteam bestaat uit twee cameramannen die goed op elkaar zijn ingespeeld, zodat geen enkel moment van de dag zelf ontbreekt op camera.

Omdat wij als duo-partners samenwerken, hebben we op specifieke momenten een extra paar ogen gereed voor alles wat er op de trouwdag gebeurt. Nu weten wij uit ervaring dat er op de dag zelf erg veel momenten plaatsvinden die we absoluut op camera willen vastleggen. Om deze reden is het niet alleen voor het trouwpaar, maar ook zeker voor ons erg bevorderlijk dat wij gezamenlijk filmen om zo het beste resultaat af te kunnen leveren. 

Ondanks dat wij met z’n tweeën zijn, zijn we goed in staat om onopgemerkt aanwezig te zijn op uw trouwdag. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat onze aanwezig op uw speciale dag voor enigszins afleiding zorgt.

Frank

Frank

Hij is zowel cameraman als editor. Gedurende de trouwdag zelf is hij ook al bezig met de montage! Zo weet hij precies welke momenten van deze dag allemaal extra in beeld gebracht moeten worden.

Jeremy

Jeremy

Een bekende jongen op social media. Met meer dan duizenden volgers op Instagram, weet ook hij precies hoe je mooie beelden kunt vastleggen!

NEW

2024

HET NIEUWE TROUWSEIZOEN

Wij zijn verheugd om al meerdere prachtige trouwerijen te hebben mogen vastleggen. Elk bruidspaar heeft uiteraard de primeur om hun speciale dag te delen met hun dierbaren, maar we kunnen alvast een voorproefje geven met een paar mooie kiekjes. Gaat u dit jaar ook trouwen en wilt u uw dag onvergetelijk vastgelegd hebben in een schitterende trouwfilm? Neem dan zeker contact met ons op! Wij staan klaar om uw bruiloft om te toveren tot een tijdloze herinnering.

Trouwfilm’s uit 2023

Stap met ons binnen in het betoverende trouwjaar 2023, waar liefde tot leven kwam in onze trouwfilms. Ontdek een sprookjesachtig bos gevuld met de prachtigste bloemen en een ander waar elk detail tot leven komt. Op het romantische strand vonden twee harten hun vereniging, terwijl we traditie vastlegden in een ontroerende ceremonie en de grandeur van een kasteelbruiloft.

Trouwfilm’s uit

vorige jaren

Wat zijn de prijzen?

Wanneer de planning voor de grote dag begint, kunnen wij goed begrijpen dat jullie een idee willen hebben over het kostenplaatje en of dit binnen jullie budget valt. Daarom hieronder vind je onze trouwpakketten. Mocht je vragen of verzoeken hebben die buiten de pakketten vallen, neem dan zeker contact op met FRP Production. Er is heel veel mogelijk op deze mooie dag!

Onze visie

Voor mij persoonlijk is de doelstelling het creëren van een trouwvideo altijd om ervoor te zorgen dat u deze mooie, speciale dag opnieuw beleefd wanneer u samen deze video bekijkt. Door de zorgvuldig uitgekozen beelden en muziek op het juiste moment naadloos in elkaar over te laten vloeien, hopen wij u en uw partner keer op keer kippenvel te bezorgen.

Neem contact met ons op

Als u contact met ons opneemt nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Vul alstublieft alle benodigde informatie in zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

Contactformulier werkt weer, onze excuses voor het ongemak!

14 + 8 =