Timelapse

Dat is de manier om een proces dat lang duurt kort en krachtig in beeld te brengen. Bekijk onze timelapse pagina en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met FRP Production.

Klinkt allemaal heel leuk

Maar wat is een timelapse?

Interval

Een timelapse is een fotografische techniek waarbij er met een vast bepaalde interval foto’s worden genomen van een standpunt. De bepaalde snelheid van de interval is volledig afhankelijk van de duur van het proces dat u in beeld wilt brengen.

Fotoreeks

Bij een timelapse worden dus heel veel foto’s genomen, hierbij moet u ongeveer denken aan duizenden foto’s. Deze grote foto reeks wordt hierna omgezet in een video. 

Bewerking

Wanneer een project is afgerond gaan wij aan de slag met het bewerking van de grote hoeveelheid foto’s. Hierbij gaan wij de lichtverschillen beperken en de juiste fragmenten bepalen om ervoor te zorgen dat de foto’s vloeiend in elkaar overlopen.

Kleine Selectie

Wij nemen het werk uit handen

Wanneer u een timelapse video opdracht aan FRP Production uitbesteedt, nemen wij al het werk wat erbij komt kijken volledig uit handen. Wij denken met u mee om zo uw visie tot stand te brengen en leveren een totaalpakket waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. Wij regelen de plaatsing van de camera, uiteraard wanneer dit u schikt. Indien gewenst kan dit ook samen geregeld worden. Na afloop van het project krijgt u van ons een video waarin het volledige project in beeld is gebracht. Mocht u nog extra wensen hebben dan kunt u dat altijd met ons bespreken.

Post Rotterdam

In opdracht van Pieters Bouwtechniek Delft maken wij de komende jaren timelapse opnames waarin in eerste instantie de sloop en later de nieuwbouw werkzaamheden in beelden worden gebracht. De komende jaren gaan wij gedurende dit project vijf verschillende video’s uitbrengen waarin de bouw wordt vastgelegd.

STEL JE VOOR:

Je kunt rondkijken terwijl je een drone timelapse bekijkt, alsof je zelf ter plekke bent. Dat is precies wat FRP Production mogelijk maakt met ons nieuwste product.

Op onze locatie in Zandvoort filmen wij de transformatie van de Nieuwe Watertoorn en leggen wij alle fasen van het project vast. Het resultaat is een adembenemende drone timelapse waarbij je tijdens het bekijken om de toren heen vliegt en alle handelingen en werkzaamheden van dichtbij kunt meemaken. Dit unieke perspectief geeft je een ongeëvenaarde kijkervaring en laat je de voortgang van het project beleven alsof je er zelf bij bent. 

Constructif

Bekijk in de 114 seconden durende timelapse video de verbouwing van het RET metrostation in Capelle aan den IJsel, wederom timelapse beelden in combinatie met mooie drone beelden. Gemaakt in opdracht van Constructif.

24/7 Live Meekijken

Wilt u naast een prachtige video aan het einde van uw project ook tijdens het project mee kijken op de camera? Dit ook mogelijk bij FRP Production!

Getrainde cameramannen 

Drone opnames inbegrepen

Onze camera mensen zijn geschoolde cameramannen. Wij weten precies hoe wij u project op de krachtigste manier in beeld kunnen brengen. Bij elk timelapse project zitten standaard drone opnames bij inbegrepen.

HHNK

Zowel een korte als een versie is mogelijk bij FRP Production.

Zij gingen u voor

Timelapse 2.0

Verbeterde techniek, meer focus op project, minder lichtverschil!

Wij streven ernaar om altijd onze technieken door te ontwikkelen. Alle projecten die gestart zijn in 2021 worden volgens de beste huidige technieken gemaakt. Hierdoor is er minder afleiding door lichtflikkering en zo creëren we naadloze, rustgevende overgangen door gebruikmaking van de beste instellingstechnieken.

LABEL51

In opdracht van LABEL 51. Deze video duurt 85 seconden hierin zie je de uitbreiding van het nieuwe pand van LABEL51, ook hier timelapse beelden in combinatie met drone beelden.

Nog een selectie dan!

Bekijk de laatste selectie timelapse videos gemaakt door FRP Production hieronder. Bij eventuele vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen en wij nemen zeer snel contact met u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

4 + 13 =