Uw eigen film

Uniek en precies zoals u het wilt
U

Benadering

Benader FRP Production voor al uw wensen met betrekking tot het creëren van u eigen film. Wij zorgen ervoor dat uw wensen tot stand worden gebracht.

h

Aanpak

Nadat u ons benaderd heeft gaat FRP Production direct aan de slag. Wij zullen op basis van u wensen een plan van aanpak opstellen. Vervolgens wordt deze samen met u doorgenomen, wanneer u dit schikt

Draaidag

Op de draaidag zelf is er natuurlijk contact met u, over eventuele last minute ideeën. Wanneer de laatste ideeën doorgenomen zijn, neemt FRP Production het heft in handen.

g

Finetunen

Na de draaidag duiken wij met alle beelden de studio in. Hiermee gaan wij hard aan de slag, binnen 4 werkdagen krijgt u de eerste proefversie te zien. Hierbij kunnen wij uw wensen en onze ideeën op elkaar af stemmen.

Een prachtige film zegt zoveel meer dan duizend foto's

Waarom FRP Production?

Uniek en precies zoals u dat wilt, dat is toch fantastisch?! Een bedrijfsfilm of timelapse bij FRP Production vertelt uw verhaal in mooi beeld en geluid. Bij ons wordt uitgebreid aandacht besteed aan al uw wensen.

Uw eigen trouwfilm

Een bijzondere dag op een mooie manier in beeld gebracht! 

De mooiste dag van uw leven, dat wilt u toch wel voor eeuwig vastleggen?! Doe dat met een trouwfilm bij FRP Production, gegarandeerd een mooie herinnering.

Een prachtige bedrijfsfilm

Zet uw bedrijf op de kaart met een bedrijfsfilm!  

 Een bedrijfsfilm bij FRP Production vertaalt uw bedrijf naar mooie beelden. Een zeer fraaie manier om uw bedrijf in beeld te brengen en potentiële klanten te laten zien wat u in petto heeft.

Live registratie

Een speciale gebeurtenis? Leg dat vast op beeld!

 Een mooie dag? Een speciale gebeurtenis? Een feest of een evenement? Laat dat door FRP Production vast leggen door middel van een live registratie. Zo kunt u deze mooie gebeurtenis altijd weer herbeleven en delen met anderen.

Een videoclip

Beeld en geluid gaan hand in hand!

 Heb je prachtige nummers geschreven, maar nog geen bijpassend beeldmateriaal? Wij helpen je hierbij! Zet je muziek nog beter op de kaart door middel van een spetterende videoclip.

Promotiefilm

Een product of dienst promoten? Doe dat met een promotiefilm!

Een promotiefilm is dé manier om uw product en/of dienst te promoten. Deze film brengt uw product of dienst van z’n beste kant naar voren, die potentiële klanten meteen overtuigt om voor uw bedrijf te kiezen.

Wilt u een aantal voorbeelden zien?

Bekijk dan onze projecten terug op de portfolio pagina, klik op de knop hieronder om een kijkje te nemen!