Trouwfilm

Breng die mooie dag in beeld

Het Team

Ons trouwteam bestaat uit twee cameramannen die goed op elkaar zijn ingespeeld, zodat geen enkel moment van de dag zelf ontbreekt op camera.

Omdat wij als duo-partners samenwerken, hebben we op specifieke momenten een extra paar ogen gereed voor alles wat er op de trouwdag gebeurt. Nu weten wij uit ervaring dat er op de dag zelf erg veel momenten plaatsvinden die we absoluut op camera willen vastleggen. Om deze reden is het niet alleen voor het trouwpaar, maar ook zeker voor ons erg bevorderlijk dat wij gezamenlijk filmen om zo het beste resultaat af te kunnen leveren. 

Ondanks dat wij met z’n tweeën zijn, zijn we goed in staat om onopgemerkt aanwezig te zijn op uw trouwdag. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat onze aanwezig op uw speciale dag voor enigszins afleiding zorgt.

Frank

Frank

Hij is zowel cameraman als editor. Gedurende de trouwdag zelf is hij ook al bezig met de montage! Zo weet hij precies welke momenten van deze dag allemaal extra in beeld gebracht moeten worden.

Jeremy

Jeremy

Een bekende jongen op social media. Met meer dan duizenden volgers op Instagram, weet ook hij precies hoe je mooie beelden kunt vastleggen!

Mr & Mrs Koomen

Bekijk hier de trouwfilm van dat prachtige echtpaar. De liefde spat er vanaf en dit is ook voor ons het mooiste om in beeld te brengen. Midden op deze mooie locatie gelegen in het oude stadscentrum van Hoorn!

Hoe ervaart men FRP Production?

Wij willen zeggen dat we heel erg tevreden zijn met de beelden en hoe jullie te werk zijn gegaan. Zó fijn om mensen te hebben die onopgemerkt je hele dag vastleggen, dit was voor ons echt heel bijzonder en absoluut GOUD WAARD! Onwijs bedankt, ik hoop dat veel mensen je werk gaan waarderen, want echt je mag er trots op zijn! Wij hebben dankzij jullie onze onvergetelijke dag op beeld staan!

Rick & Didi Koomen

De dag in 5 foto’s

Om de dag samen te vatten in vijf foto’s is eigenlijk niet te doen. Daarom adviseren wij u uiteraard om de video te bekijken, maar om u toch een korte impressie te geven van de video, ziet u hier vijf foto’s van deze prachtige dag!

Mr & Mrs de Jong

In deze trouwfilm zie je een stralend bruidspaar dat elkaar het ja-woord geeft op een prachtige locatie in Middelie en omringt door allemaal familie en vrienden.

De dag in 5 foto’s

Om de dag samen te vatten in vijf foto’s is eigenlijk niet te doen. Daarom adviseren wij u uiteraard om de video te bekijken, maar om u toch een korte impressie te geven van de video, ziet u hier vijf foto’s van deze prachtige dag!

Onze visie

Voor mij persoonlijk is de doelstelling van het creëren van een trouwvideo altijd om ervoor te zorgen dat u deze mooie, speciale dag opnieuw beleefd wanneer u samen deze video bekijkt. Door de zorgvuldig uitgekozen beelden en muziek op het juiste moment naadloos in elkaar over te laten vloeien, hopen wij u en uw partner keer op keer kippenvel te bezorgen.

Neem contact met ons op

Als u contact met ons opneemt nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Vul alstublieft alle benodigde informatie in zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

Vul hier uw aanvraag in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.