Timelapse

FRP Production dé nummer een timelapse specialist van Nederland

PALEIS HET LOO

Vernieuwing & Verbouwing bij Paleis Het Loo

WAAROM FRP PRODUCTION?

Dé specialist op het gebied van timelapse

Wanneer u ervoor kiest om een time lapse bij FRP Production te laten maken, bent u in goede handen. Wij hebben in de loop der tijd al een rijke ervaring opgebouwd op het gebied van time lapse fotografie. Samen met u bespreken wij de beste omstandigheden voor het product, de beste tijdsinterval voor de foto’s en uiteraard al uw andere verwachtingen en wensen. Elke time lapse is namelijk uniek en vergt dus een andere aanpak. Pas als er een akkoord is bereikt over alle punten, starten we met het proces. Op deze manier kunnen we u gegarandeerd 100 procent kwaliteit leveren.

De timelapses gemaakt door FRP Production:

  • Constructiebouw timelapse 48% 48%
  • 24 uurs timelapse 25% 25%
  • Flower timelapse 19% 19%
  • Machinebouw timelapse 8% 8%

BREDE ERVARING

Door de jaren heen hebben wij een hoop ervaring op gedaan met timelapses 

U

Aantal Projeceten

Lopende Projeceten

R

Afgeronde Projeceten

Wat is een timelapse precies?

Een time lapse is een unieke manier om een proces dat normaal gesproken (te) lang duurt, haarscherp en op een mooie manier in beeld te brengen. Wanneer mensen dit effect bekijken, wil men dit altijd een keer bekijken. Dit effect kan namelijk met het blote oog niet worden waar genomen.

Tijdsinterval

Een timelapse is een filmtechniek waarbij er om een bepaalde tijdsinterval een foto genomen wordt van een product.

Veel foto's

Voor het maken van een timelapse zijn heel veel foto’s nodig; soms wel meer dan 10.000 foto’s.

Montage

Wanneer alle foto’s voor de timelapse genomen zijn, worden deze gemonteerd. Vervolgens wordt hier kleurcorrectie op toegepast.

DE KRACHT VAN EEN TIMELAPSE

Rotterdam Centraal Station

Een 24-uur durende timelapse van Rotterdam Centraal Station. Gemiddeld reizen er dagelijks 100.000 mensen via Rotterdam Centraal Station, een timelapse is de ideale manier om hier een beeld van te geven.

HET PROJECT DUURDE

24 uur

Wat is er allemaal te zien?

%

Mensen

%

Tram's

%

Auto's

%

Vliegtuigen

ÉÉN VAN ONZE KLANTEN

SHEILA HANINK-HAFKAMP VAN HAFKAMP NATUURSTEEN “Voor het vastleggen van dit bijzondere project, hadden we een partij nodig die dit goed voor ons in beeld kon krijgen.Na contact gezocht te hebben met FRP Production en een afspraak op de locatie, was de samenwerking beklonken. Frank had goede ideeën om dit project duidelijk in beeld te brengen, wat fijn was aangezien wij hier geen ervaring mee hadden. Zo werd er bij de eindmontage ook met een drone gewerkt om het totaalplaatje goed te kunnen laten zien. Dit gaf een mooi effect. Wij zijn tevreden over hoe dit project verlopen is en zullen hem dan ook zeker een goede referentie geven. Bedankt Frank.”

ÉÉN PROJECT, VIER CAMERA’S

GPS AMSTERDAM

In Amsterdam werd op unieke manier met 4 verschillende camera’s de werkzaamheden voor GPS Amsterdam in beeld gebracht doormiddel van timelapse opnames. Zestien maanden keihard werken en dit alles samengevat in een timelapsefilm van 60 seconden.

HET PROJECT DUURDE

16 maanden

Wat is er allemaal te zien?

%

Bouwstenen

%

Bouwvakkers

%

Staal

%

Heftrucks

COMPTABEL VOOR ELK APPARAAT

Wij garanderen dat u het terug kunt kijken op elk apparaat

REBUILD PROJECT

ROTTERDAM ZUIDPLEIN Deze timelapsefilm geeft in het kort weer hoe spoorwegwerkzaamheden er uitzien. In deze film wordt weergegeven hoe een spoorwissel voor de RET in slechts enkele dagen vervangen wordt door een nieuwe. De film is gemaakt in opdracht van De Wild B.V.

HET PROJECT DUURDE

6 dagen

Wat was er allemaal nodig?

Foto's

Opslag (in GB)

Dagen

Controles

4K KWALITEIT

Alle timelapses die FRP Production maakt, worden gegarandeerd van optimale kwaliteit. Met minder nemen wij geen genoegen. Bent u niet tevreden met de kwaliteit, of wilt u nog betere kwaliteit dan full HD, laat het ons weten en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

DELFTSE POORT TIMELAPSE

ROTTERDAM In deze fraaie timelapse wordt Rotterdam getoond van zijn beste kant. Vanuit 3 verschillende hoeken wordt in een tijdsbestek van circa 36 uur Rotterdam voortdurend gevolgd. Het eindresultaat in te zien in deze timelapse film.

HET PROJECT DUURDE

36 uur

Wat is er allemaal te zien?

%

Huizen

%

Auto's

%

Hoogbouw

%

De maan

SANQUIN VERHUIZING

FILIAAL AMSTERDAM Hoe breng je een verhuizing op de best mogelijke manier in beeld? Met een timelapse! Bekijk hier het resultaat van een dag verhuizen van de ene locatie in Amsterdam naar de andere locatie in Amsterdam voor Sanquin.

HET PROJECT DUURDE

10 uur

Wat is er allemaal te zien?

%

Palets

%

Vrachtwagens

%

Personeel

%

Heftrucks

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan