Portfolio

Bekijk hieronder ons portfolio

Onze klanten

EEN VAN ONZE KLANTEN

SHEILA HANNINK-HAFKAMP VAN HAFKAMP NATUURSTEEN

“Voor het vastleggen van dit bijzondere project hadden we een partij nodig die dit goed voor ons in beeld kon krijgen. Na contact gezocht te hebben met FRP Production en een afspraak op de locatie, was de samenwerking beklonken. Frank had goede ideeën om dit project duidelijk in beeld te brengen, wat fijn was aangezien wij hier geen ervaring mee hadden. Zo werd er bij de eindmontage ook met een drone gewerkt om het totaalplaatje goed te kunnen laten zien, dit gaf een mooi effect.

Wij zijn tevreden over hoe dit project verlopen is en zullen hem dan ook zeker een goede referentie geven. Bedankt Frank.”

EEN VAN ONZE KLANTEN

KOEN GROOT VAN GROOT&GROOT B.V.

“FRP Production is een jong en innovatief bedrijf. Al verscheidene projecten door Frank laten uitvoeren en bijzonder tevreden. De bedrijfsfilmpjes en Time Lapse video’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en duidelijk. Creatief, eigen initiatief, flexibel en precisiewerk zijn voor mij een must, en deze punten heb ik in optimaal opzicht aanschouwd. Een zeer goede partner om in de toekomst nog leuke uitdagingen mee aan te gaan.”

Al onze projecten

Hier onder zijn al onze projecten terug te zien. Alle projecten zijn uitgevoerd door FRP Production. Neem rustig even een kijkje, en wanneer u interesse vergeet dan niet contact met ons op te nemen!

Heeft u ook interesse?