FRP Production

Alle informatie over FRP

Begonnen vanuit een passie voor het maken van mooie video’s.

FRP Production staat sinds 2013 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar is echter sinds 2017 volledig gericht op het maken van mooie videoproducties. Voor mij, Frank, persoonlijk is het maken van een mooie en bovenal interessante video altijd het belangrijkste uitgangspunt. Bij iedere opdrachtovereenkomst die wij aangaan, zien we altijd al direct mooie, verschillende en sterke manieren om deze op beeld te vast te leggen. Mensen die mij kennen zullen mij bijna altijd bij een project horen zeggen: “ja, dít wordt echt heel mooi”. Dat is ook de voornaamste drijfveer waarom ik het zo ontzettend leuk vind om al deze prachtige video’s te maken.

Sinds ongeveer een jaar zijn wij nu ook actief in het maken van trouwvideo’s: het mogen vastleggen van andermans grote, speciale dag waarop alles tot in de puntjes is voorbereid. Dit is misschien wel één van de leukste dingen om te doen! Zo bevind je je op de mooiste plekken en iedereen ziet er altijd piekfijn uit. Wanneer je na afloop de trouwvideo oplevert, en mensen bij het zien van deze video geëmotioneerd raken en/of kippenvel hiervan krijgen, dan is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen!

Natuurlijk staan wij voornamelijk bekend om onze timelapse opnames die we sinds een aantal jaren maken. Of het nu gaat om een locatie gelegen midden op het industrieterrein van Zwolle of in het hartje centrum van Amsterdam of Rotterdam, elk project geeft ons weer een enorme kick om er wat moois van te maken.

Veel mensen weten eigenlijk nog niet dat wij ook regelmatig mooie events vastleggen voor de landelijke aanpak Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Voor datzelfde JOGG creëren wij nog veel meer interessante video’s om een gezonde leefstijl te bevorderen voor kinderen en jongeren door een gezonde omgeving te creëren! Om de video’s in opdracht van JOGG te bekijken, ga dan naar onze portofolio pagina.

Vanuit een enorme passie je werk maken

Wanneer je van je werkelijke passie je werk kunt maken, hoe speciaal is dat?! Mijn naam is Frank Prinse, de oprichter van FRP Production. Mijn echte drijfveer is om hele mooie en sterke video’s te maken, keer op keer weer.

Timelapse projecten waren de eerste grote klussen

Neem een kijkje op onze timelapse pagina en u zult zien dat deze manier van vastleggen alles op een totaal andere manier in beeld brengt dan u gewend bent. Dat is de kracht van een timelapse video. Of het nu gaat om een proces van dagen, maanden of jaren, wij kunnen u hier zeker bij helpen.

De trouwvideo’s zijn onze grootste passie

Stel, u gaat trouwen, dit is de dag waarop alles verloopt zoals u en uw partner wensen dat het zou moeten gaan en enkele weken later krijgt u een trouwvideo binnen waarbij u, samen met uw partner en dierbaren, deze speciale dag allemaal nog een keer kunnen beleven! Hoe gaaf zou dat zijn?! Wanneer dit u als muziek in de oren klinkt, neem dan voor meer informatie en video’s zeker een kijkje op onze trouwpagina!

Bekijk ons portfolio

Klik hier