Over FRP Production

Bekijk hier onder onze pagina

Frank Prinse

Oprichter FRP Production
Al van jongs af aan heb ik een passie voor beeld. De shots zelf, de montage, het geluid en de belichting, dit zijn allemaal dingen waar ik oog voor heb tijdens het bekijken van een film. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, van cameraman tot video producer. Dit leidde tot de start van FRP Production in 2014.

Snelle reactie

Wanneer u contact met ons opneemt via de website, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Ook wanneer u in de weekenddagen contact met ons opneemt.

Creativiteit

De creativiteit van FRP Production in combinatie met de wens van de klant levert een zeer fraai eindresultaat op. U komt met het idee, en wij van FRP Production maken er een klopend geheel van.

Snelle levering

FRP Production streeft altijd naar een zeer snelle levering. Binnen 48 uur na het afronden van een timelapseproject, of binnen 96 uur na het afronden van een filmproject krijgt u de eerste proefversie toe gestuurd.

Afspraken

Vooraf maken we duidelijke afspraken. Gedurende het hele project dat u aan gaat met FRP Production blijft er onderling veel contact, op deze manier staan we dicht bij elkaar.

Volg FRP Production op Facebook

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!

Kies voor FRP Production

Durft u het avontuur aan? Breng uw bedrijf een keer anders in beeld, of breng uw product tot leven. Kies dan voor FRP Production